NEOVO LH27 LCD LED MONITOR [27" 1080P, 280CD/M2, 20.000.000:1, 5MS, SPEAKER, HEIGHT ADJUST, BLACK]

Neovo
Nu slechts
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De LH-serie is erop gericht de kijker een meeslepende maar toch ontspannen kijkervaring te bieden. De schermen zijn gebouwd met zowel flikkervrije als blauwlichtfiltertechnologieën om de kijker te beschermen tegen vermoeide ogen, terwijl een ergonomisch ontworpen standaard die vrij kan worden aangepast, u in staat stelt uw scherm gemakkelijk te manoeuvreren op basis van de omgeving.

Verder aangevuld met mogelijkheden voor bewegingsverbetering die onscherpte verminderen en de helderheid van het beeld verscherpen, zijn de LH-serie displays die comfort garanderen en ideaal zijn voor zowel thuis als op kantoor.

Maximaal comfort en efficiëntie

Een ergonomisch ontworpen standaard maakt het mogelijk om uw werkstation te configureren en een werkomgeving te creëren zoals u dat wilt. Voor comfort, gemak en efficiëntie kantelt, draait of draait u het scherm, past u de hoogte aan of schakelt u over naar portret- of landschapsmodus.

Oogcomfort

Oogcomfort staat hoog op de lijst met sterke punten die de LH-serie kenmerken. De flikkervrije achtergrondverlichting en het blauwlichtfilter van de LH-serie zorgen voor een comfortabele kijkervaring door vermoeide ogen na langdurig gebruik te verminderen. Een fijn afgestemd overdrive-circuit vermindert ghosting en onscherpte aanzienlijk, zodat video's er schoon en scherp uitzien.

Flexibele connectiviteit en multimedia-opties

De veelzijdigheid van connectiviteit zorgt voor een enorme flexibiliteit. Gezien de HDMI-, DisplayPort- en VGA-invoeropties, kunt u eenvoudig een LH-serie beeldscherm aansluiten op uw huidige of oudere randapparatuur, zoals pc's, laptops of mediaspelers, en genieten van video- en audiocontent in Full HD-resolutie

Specificaties:

Anti-inbranden Ja

Kleur Zwart

Kleuren diepte 8-bits

DisplayPort port(s) 1

HDMI-poort (en) 1

Hoogte verstelbaar Ja

Aantal kleuren 16,7 m

Paneel met LED-achtergrondverlichting Ja

Paneel helderheid 280cd / m²

Paneelcontrastverhouding 20.000.000:1

Paneelresolutie 1920 x 1080

Paneel reactietijd 5 ms

Paneelgrootte 27 inch

Paneeltechnologie VA

Luidsprekers geïntegreerd Ja

Aantal VGA (D-Sub) -poort (en) 1

Kijk hoek 178/ 178°