NEOVO SC42E LCD LED MONITOR [42.5", 1080P, IPS, 300CD/M2, 1000:1, 5MS, SPEAKER(S) BLACK]

Neovo
Van
    Levertijd:14 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Toonaangevende betrouwbaarheid voor de sector

De SC-serie is speciaal ontworpen voor 24/7-gebruik in veeleisende omgevingen.

De Anti- Burn-in™ technologie van AG Neovo verhindert ook de vorming van spookbeelden tijdens het uitvoeren van ononderbroken missiekritieke bewerkingen

Verbeterde beeldhelderheid

Schermen met uitzonderlijk heldere beelden met een geavanceerde gammacurveselectie, aanpassing van zwartniveau en een hoge dynamische contrastverhouding van 20.000.000:1. De SC-serie kan donkerdere details vastleggen en optimale beelden leveren waarbij de kwaliteit van de afbeeldingsdetails worden verbeterd. Een vooraf geconfigureerde CCTV-modus werd specifiek uitgerust voor controlekamers in de bewaking voor het aanpassen van de video-instellingen voor het scherm, zoals scherpte, kleurtemperatuur en helderheid zodat de beeldhelderheid wordt gemaximaliseerd, vooral bij bewakingsopnamen met zwakke belichting 's nachts.

Aanpasbaar aan uw omgevingsvereisten

Bij de SC-serie werd rekening gehouden met aanpasbaarheid. U krijgt dan ook een reeks configuraties die speciaal ontworpen zijn om u te helpen het scherm volgens uw voorkeur aan te passen aan uw behoeften op het vlak van bewaking. Dit omvat het in-/uitschakelen van het blauw scherm of de voedings-LED* en selecteerbare beeldverhoudingen, inclusief 16:9, 4:3, 1:1* of zelfs een aangepaste zoommodus die het scherm helpt zich aan te passen aan de omstandigheden van uw controlekamer, ongeacht het ingangssignaal.